ΕΠΑΛ ΑΣΤΡΟΥΣ

http://1epal-astrous.ark.sch.gr

Get Adobe Flash player
Τα μισά της χιλιάδας πεντακόσια

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΣΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η εκπαιδευτική  κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ  Άστρους προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό σύμφωνα με την υπ. αριθ. 20883/ΓΔ4 απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΦΕΚ 456, τ.Β/13-02-2020) «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριων Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» για την διοργάνωση πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης με λεωφορείο στα Ιωάννινα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ   ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΣΤΡΟΥΣ  ΣΤΗ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

Η εκπαιδευτική  κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ  Άστρους προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό σύμφωνα με την υπ. αριθ. 20883/ΓΔ4 απόφασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 456, τ.Β/13-02-2020) «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριων Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» για την διοργάνωση τριήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης με λεωφορείο στη Καλαμάτα  ως  εξής :

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Διάρκεια: Από Δευτέρα  20-02-2023 μέχρι Παρασκευή 22-02-2023  (2 διανυκτερεύσεις).

Αριθμός συμμετεχόντων μαθητών: 29

Αριθμός καθηγητών:  1 αρχηγός και 1 συνοδός   

      Πρόγραμμα:

1η ημέρα Δευτέρα 20-02-2023 : 08:00 συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου. 8:30 αναχώρηση με προορισμό την αρχαία Μεσσήνη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο.Αναχώρηση για Καλαμάτα.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε εστιατόριο της πόλης . Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.  Περιήγηση στην πόλη όπου θα δούμε το Κάστρο της πόλης και το ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων όπου οι οπλαρχηγοί κήρυξαν την επανάσταση κατά των Τούρκων. Δείπνο και ομαδική έξοδος στην πόλη. 1η διανυκτέρευση.

2η ημέρα Τρίτη 21-2-2023: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Costa Navarino. Άφιξη και ξενάγηση στους χώρους φιλοξενίας.  Επιστροφή στην Καλαμάτα. Γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ομαδική έξοδος. 2η διανυκτέρευση.

3η ημέρα Τετάρτη 22-02-2023: Πρωινό και 10:30 τελευταία περιήγηση στην πόλη.

12:00 Αναχώρηση για Άστρος 14:00 Άφιξη στο Άστρος 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ :

      1. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής στις περιηγήσεις και τις εξόδους τους.

      2. Η διαμονή των μαθητών θα γίνει σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας 3* ή 4* (χαρακτηρισμένο επισήμως από τον ΕΟΤ), σε δωμάτια  δίκλινα  ή  τρίκλινα και 2 μονόκλινα για τους καθηγητές τους, όλα με μπάνιο και κατά προτίμηση στον ίδιο όροφο. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα δωμάτιο συνοδού καθηγητή σε κάθε όροφο διαμονής των μαθητών. 

     3. Σε όλα τα μέλη της εκδρομής θα προσφέρεται πρωινό  από το ξενοδοχείο.

     4. Όλοι θα διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και δε θα επιτραπεί ο χωρισμός τους σε δύο ξενοδοχεία, ακόμα και αν αυτά είναι δίπλα

     5. Τα ξενοδοχεία που θα προταθούν θα  πρέπει να αναφέρονται ονομαστικά, καθώς και η κατηγορία τους.

     6. Επτά ημέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει γραπτή βεβαίωση του ξενοδοχείου ότι διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό δωματίων (μονόκλινα, δίκλινα κλπ) τη συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διαμονή των μαθητών του σχολείου μας.

       7. Αν δεν τηρηθούν τα αναφερόμενα στη παράγραφο 6, θα κληθεί ο αμέσως επόμενος μειοδότης.

      8. Το τουριστικό γραφείο, μαζί με την προσφορά, πρέπει απαραίτητα να καταθέσει Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει Ειδικό Σήμα Λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

     9. Στο λεωφορείο θα υπάρχουν απαραίτητα Δελτίο Απογραφής και Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου του οικείου ΚΤΕΟ. Το λεωφορείο, επίσης, να διαθέτει κλιματισμό, μουσική CD, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας.

    10. Αστική  Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης που θα καλύπτει τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές σε περίπτωση ατυχήματος η ασθένειας.

    11. Στην προσφορά θα αναφέρεται το συνολικό κόστος της εκδρομής, καθώς και το κόστος ανά μαθητή, μαζί με τον ΦΠΑ.

    12. Κάλυψη του κόστους των συνοδών καθηγητών.

    13. Θα δοθούν αποδείξεις από το ταξιδιωτικό γραφείο.

    14. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 80% θα καταβληθεί άμεσα με την έναρξη της εκδρομής και το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης της σύμβασης και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή των μαθητών από την εκδρομή.

      15.Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο,  στο γραφείο του Δ/ντή του σχολείου μέχρι την Παρασκευή  27-1-2023 και ώρα 13:00.

     16.Το σχολείο θα επιλέξει την καταλληλότερη προσφορά με κριτήρια ποιοτικά, ασφάλειας και οργάνωσης της εκδρομής και οικονομικά, τιμή ανά μαθητή.

           Εκπρόθεσμες προσφορές δε θα γίνουν δεκτές.

      Οι προσφορές θα ανοιχθούν ενώπιον της Επιτροπής Αξιολόγησης την Παρασκευή  27-1-2023 και ώρα 13:05.

       Ενστάσεις κατά της επιλογής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 31-1-2023, ώρα  13:00.

    

 

                                                                                               Άστρος    23-1-2023

 

                                                                                            Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

 

                                                                                                     Βασ. Κολοβός

 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ